LIVRARE

Toate comenzile sunt livrate prin partenerii noștrii, GLS Curier.

Livrarea este gratuita, deci nu sunt costuri suplimentare pentru livrare.

Livrarea se face în 24 de ore de la procesarea comenzii. (Excludem Sâmbăta și Duminca pentru că nu se lucrează).

PLATA

Plata se va face ramburs cu numerar sau card direct la curier în momentul livrării, fără costuri suplimentare.

Pentru plata cu cardul solicită curierului plata cu cardul.

RETUR

Ca orice produs comercializat online, produsele noastre dispun de returul în maxim 14 zile de la primirea acestora

Bjuteriile fac parte dintr-o categorie delicată ce necesită o altă abordare a returului.

Prin urmare, returul este posibil doar în cazul în care produsul este defect sau prezintă anomalii de fabricare.

Produsul este retrimis la noi, analizat defectul și în urma acestei analize împreuna cu clientul se decide dacă se schimbă produsul sau se rambursează banii clientului.

Dacă se decide schimbarea produsului, noi trimitem clientului un produs identic.

Dacă se optează pentru rambursarea banilor, se va face prin transfer bancar in timp de 7 zile din momentul solicitării de rambursare.

GDPR

Nu prelucrăm și nu expunem datele personale nici unei activități sau identități externe de terță parte.

Nu practicăm și nu încurajăm absolut nici o formă de activitate nedorită de tip SPAM.

Acest website este protejat în mod legal prin certificatul de scuritate digitală SSL.

Datele clienților sunt prelucrate doar și numai în scopul de procesare a comenzilor și pentru livrarea acestora.

Datele clienților care nu dețin un cont la noi, sunt șterse automat din sistemul nostru imediat după expirarea termenului de retur 14 zile.

DATE DE CONTACT

 
Suntem disponibili Luni-Vineri orele 09:00-16:00, ( indisponibili Sâmbăta și Duniminca )
 
Telefon:

(+40) 0751-489-690

Contact email:

Ne puteți scrie pe email 24/7, răspundem rapid în termenul programului de lucru.

Suport email:

contact@bijutelo.ro

SC OFERTINO SRL  /  CUI: 40455281

România, Argeș

TERMENI

Folosirea acestui site implica respecatrea urmatorilor termeni si conditii, motiv pentru care va recomandam sa cititi cu atentie continutul acestui material informativ.

Conform dispozitiilor legale, respectiv art. 3 din OG 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractului la distanta, comerciantul este obligat sa informeze consumatorul in timp util, complet si corect asupra elementelor esentiale ale contractului incheiat la distanta. In aceste conditii, va rugam sa aveti in vedere faptul ca preturile produselor prezentate sunt exprimate in RON. Termenul limita de executare a obligatiei prevazute in contract este de 30 de zile de la data la care consumatorul a trimis comanda, conform dispozitiilor art. 11 din ordonanta amintita.

Politica de confidentialitate promovata de SC OFERTINO SRL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul)..

SC OFERTINO SRL  nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: (+40) 0751-489-690.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate..

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: (+40) 0751-489-690.

Toate produsele comercializate de SC OFERTINO SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 30 DE ZILE de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

POLITICA DE LIVRARE

Produsele comandate de dumneavoastra sunt trimise in maxim 8 ore lucratoare (L-V) si ajung la dumneavoastra prin curier rapid in maxim 24 de ore de la predarea coletului. Comenzile efectuate pana in ora 14:00 se trimit in aceeasi zi. Dupa ora 14:00 se vor trimite a doua zi de la sediul nostru.

Avem contract cu firma de curierat, iar coletele dumneavoastra sunt trimise prin acesta in functie de localitatea de livrare.

  • GLS Curier

Transportul este GRATUIT. 

Acoperim 100% din teritoriul Romaniei. Livram exclusiv pe teritoriul Romaniei. 

Produsele comandate vor fi ambalate corespunzator pentru a nu fi deteriorate in timpul transportului.

Factura fiscala se afla in colet.

POLITICA DE RETUR

Solicitarea returului se poate transmite pe mail.

contact@bijutelo.ro

Curierul este trimis de noi la adresa dumneavoastra, in functie de zona ridicarii: Sameday, Returnarea banilor se va face in maxim 14 zile de la primirea coletului intr-un cont bancar oferit de client.

Atat transportul cat si returul este GRATUIT

Oferim posibilitate de schimb produs. In eventualitatea in care produsul comandat este dereiorat sau gresit fata de cel comandat.

Produsele trimise inapoi trebuie sa contina absolut toate piesele primite: produs, cutie, punga de cadou, si alte elemente primite.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Va multumim pentru intelegerea si increderea acordata.

Cutia de bijuterii si punga de cadou sunt oferite gratuit :

Se ofera o singura cutie gratuita pe comanda pentru fiecare bijuterie in parte.

In caz de retur trebuie inapoiata si cutia in aceeasi stare precum ati primit-o. Daca aceasta sufera deteriorari se va scadea din suma transferata 15 RON / buc (/ cutie)

*Precizam ca modelul/culoarea/dimensiunea cutiilor pot fi diferite in functie de furnizor si disponibilitate. 

In caz de retur trebuie inapoiata si punga de cadou in aceeasi stare precum ati primit-o. Daca aceasta sufera deteriorari se va scadea din suma transferata 15 RON / buc (/ punga)

*Precizam ca modelul/culoarea/dimensiunea pungutelor pot fi diferite in functie de furnizor si disponibilitate.

Termenii si conditiile de garantie :

  1. Bijuteriile sunt confectionate ca material de baza din otel inoxidabil / otel inoxidabil placat cu aur.
  2. Se ofera garantie 30 de zile pe baza facturii emise de catre firma SC OFERTINO SRL detinatoarea brandului BIJUTELO. Garantia se acorda doar produselor care sufera decolorare.
  3. Bratarile trebuie ingrijite corespunzator – evitati apa, umezeala, alcoolul, cremele si/sau alte substante abrazive. 
  4. Garantia nu acopera distrugerea bratarilor, coroziunea lor intentionata, ruperea sau deteriorarea vreunei parti din bratara. Caderea pietricelelor semipretioase de asemenea nu intra in garantie ! Acoperirea garantiei se refera strict la decolorare.

Retururile produselor cu defect sau dauna intentionata nu vor fi aprobate, iar suma nu va fi transferata clientului. Coletul va fi trimis inapoi catre client achitand 2x valoarea transportului (30 RON in total)